fbpx

SKIBIKE 

PLATAK – CROATIA

27.01.-29.01.2023.
2nd EUROPEAN SKIBIKE CUP SERIES 2023

O EVENTU

Skibike klub Croatia organizira  međunarodnu skibike utrku, pod nazivom „2nd European skibike Cup“ u periodu od 27.01. – 29.01.2023. godine.

U goste dolaze klubovi iz raznih zemalja (Austrija, SAD, Italija, Slovenija, Njemačka, Švicarska, Francuska i Grčka).

Uz utrku pripremo bogat zabavni sadržaj o kojem ćemo vas obavijestiti uskoro! Stay TUNED! 

2nd EUROPEAN SKIBIKE CUP SERIES

Ukoliko ste zaljubljenik u skijanje, biciklizam, motociklizam ili samo ljubitelj adrenalina, onda je ovo event za Vas!

prva međunarodna utrka na platku

Platak je tijekom dva dana dobio konture najvećih svjetskih skijališta na kojima se odvijaju međunarodna natjecanja i tako pokazao tokom dva dana zašto je jedna od najpoželjnijih zimskih destinacija u Hrvatskoj.

Skibike klub Croatia kao organizator doveo je vrhunske svjetske vozače skibike-a. Sudjelovalo je preko 20 vozača od koji su najpoznatiji Boris Režabek i Filip Flisar u bojama Red Bull-a, Tobi Merz višestruki pobjednik Masters of Dirts-a, Gregor Schuster iz Rider tima Austria, Charles Padel iz Eretic Snowscoot tima te naš predstavnik Emanuel Bastaja u Rider timu Croata, također višestruki pobjednik Panonian Challengea u scootering disciplini kao i mnogi drugi!

Program je bio obogaćen prezentacijom tvrtke SLEDGEHAMMER, odnosno njihovih skibike vozila koje su posjetitelji mogli isprobati uz pratnju instruktora. Cjelodnevna zabava uz DJ Stribora i njegovog party vozila priuštila je odličnu zabavu gdje pozitive nije nedostajalo.

Nakon dvije vožnje najbolje vrijeme u prvoj međunarodnoj utrci u skibike-u na Platku, pobjedu je uzeo austrijanac Sebastian Bichler. Drugi je bio Tobi Merz dok je treće mjesto odnio njujorčanin Rob Nichols. Pobjednik je osvojio od KIGO YACHTINGA i jedrenje po Kvarneru što će dodatno promovirati Kvarner i njegovu skijaško jedriličarsku ponudu.

Od naših vozača najbolje vrijeme imao je Jure Lučić sa šestim mjestom u Skibike kategoriji te sa trinaestim vremenom u ukupnom poretku dok su još nastupali Emanuel Bastaja, Teo Žikić i Loren Franović.

Ono što je sigurno, vozači koje na društvenim mrežama prati preko desetak tisuća ljudi, ostali su impresionirani Platkom i cijelim događajem.
Bolju reklamu Platak nije mogao dobiti te se nadamo kako će se pojaviti još inicijativa ovakvog tipa te oživiti Platak tokom cijele godine.

Skibike klub Croatia kao organizator želi zahvaliti Vojku Brautu, Sonji Šišić, Alenu Udoviću, Nedžadu Brkiću, Robertu Manestru, Leu Paveli, Primorsko-goranskoj županiji, Općini Čavle, hotelskom lancu Liburnia Riviera hoteli, Ljekarni Jadran, Phoenix ljekarni, Kutjevu d.d., Frigo-Ve , Lumiere produkciji, KIGO YACHTINGU i KIGO.HR, Legacy Gym-u, Ina Delta tajming ekipi te svim ostalim partnerima i prijateljima bez kojih ovaj događaj ne bi bio moguć.
Sigurno je da adrenalina i zabave neće nedostajati te pozivamo sve zaljubljenike u zimske sportove te širu publiku da nam se pridruže i sljedeće godine na Platku!

MEĐUNARODNA UTRKA U SKIBIKEU NA PLATKU

Riječ je o događaju koji će približiti svjetske trendove adrenalinskog sporta Hrvatskoj te promovirati  sport kroz probne vožnje s licenciranim trenerima. Kao zimski sport za kojim je interes u velikom porastu, smatramo da isti ne smije biti zapostavljen u Hrvatskoj, te smo imajući to na umu odlučili organizirati ovakvo događanje kako bi širu javnost upoznali sa istim. Očekujemo goste iz cijele Europe (Austrija, Italija, Slovenija, Njemačka, Češka, Grčka), od kojih ponajviše naprednih korisnika koji će  dodatno demonstrirati sve mogućnosti koje „Skibike“ pruža, te održati nezaboravnu utrku i iskustvo za posjetitelje.

VRHUNSKA ZABAVA UZ RED BULL STRIBOR PARTY VOZILO

Cijeli događaj biti će praćen uz DJ-a koji će puštati glazbu iz party vozila kakvog još niste vidjeli!

Tokom subote i nedjelje, od 10 do 16 sati, naš DJ omogućiti će vam vrhunsku zabavu. Program će biti obogaćen glazbom, nagradnim igrama te proglašenjem pobjednika.

Zadnji dan, nakon glavne utrke, spremamo završni party uz stazu gdje ćemo se svi zajedno zabaviti.

PRIJAVI SE ZA UTRKU!

AKO SI DOVOLJNO SIGURAN U SEBE I SVOJE SPOSOBNOSTI, PRIJAVI SE!

U SURADNJI SA

KLUB SKIJAŠKOG BICIKLIZMA CROATIA

Adresa: Bregi Stanići 19B, Matulji 

Tel: +385 99 270 5432

E-mail: skibiketeamcroatia@gmail.com 

OIB: 69745993534

Sva prava pridržana © SKIBIKE CROATIA 2021

hrCroatian